Over Proef

Datum en tijd

We vieren het 'afscheid van de Hof' met een ProefAvond woensdag 24 mei 2017. De ProefAvond vindt plaats van 16.00 tot 01.00 uur. 

Let op! U HEEFT EEN TOEGANGSBEWIJS NODIG - zonder dit bewijs is toegang niet mogelijk. Er zijn geen kaarten meer verkrijgbaar, we zijn volledig 'uitverkocht'. 

Op de locatie kunnen een beperkt aantal gasten worden toegelaten. Het kan daarom voorkomen dat u op drukke tijdstippen even moet wachten voordat u naar binnen kunt. Locatie

De ProefAvond vindt plaats in de oude Prodentfabriek op het terrein van De Nieuwe Stad.

In deze industriële evenementenlocatie waren we al eens eerder te gast voor de WinterProef.

Adresgegevens
Evenementenlocatie De Prodentfabriek
Oude Fabrieksstraat 20 in Amersfoort

Oh ja, er staat een groot scherm waarop u de voetbalwedstrijd kunt volgen 😉

Betaalmiddel Keitje

Betalingen voor de gerechten en wijnen vinden ook op de ProefAvond alleen plaats in ‘Keitjes’. Een Keitje kost € 1,- en dat is tevens de waarde. Deze Keitjes laat u op de Proefpas zetten die u nog heeft of die u kunt kopen bij de kassa op de locatie van de Prodentfabriek.

Een Proefpas kost u eenmalig € 1,-. U kunt zowel contant als met de pinpas een tegoed op de Proefpas opladen. 

Heeft u aan het eind van het evenement nog Keitjes over? Geen nood, het saldo blijft geldig. We informeren u hierover in een later stadium. 

OV, fiets of parkeren

Vanaf het Centraal Station in Amersfoort bent u in circa tien minuten wandelen op de locatie. 

De fiets of scooter kunt u kwijt in stallingen op het terrein. Ter plaatse staan begeleiders om u de weg te wijzen. Let op: plaats uw fiets niet op de doorgang aan de Oude Fabrieksstraat. Op last van politie en brandweer worden ze verwijderd.

Parkeren kan in Parkeergarage Eemplein. Vanwege bouwwerkzaamheden is parkeren op het terrein achter de Prodentfabriek niet mogelijk. Kijk hier voor de openingstijden.

Keitjes over, wat dan?

Geen nood! Keitjes die u over heeft op uw Proefpas blijven gewoon geldig. Na de ProefAvond informeren we u nader over ontwikkelingen rondom het evenement in 2018. 

Hemelvaartsweekend bij de deelnemers
Bent u niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de ProefAvond? Dan kunt u de Keitjes ook via uw Proefpas besteden bij de deelnemers aan de ProefAvond gedurende het weekend, vanaf Hemelvaart 25 mei tot en met zondag 28 mei 2017. Informeert u bij hen naar de mogelijkheden!


Veiligheid

Stichting Proef Amersfoort doet er alles aan om ook de ProefAvond zo veilig mogelijk te maken. Dit gebeurt in goede samenwerking met de eigenaren van de locatie, en daar waar nodig de politie en hulpdiensten.

Om het evenement veilig te houden hebben wij uw medewerking nodig. Op drukke momenten is het mogelijk dat u de zaal niet kunt betreden vanwege het beperkt aantal gasten dat gelijktijdig in de Prodentfabriek mag verblijven. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. 

Foto’s

Facebook

Nieuwsbrief