Flaneren

ZomerProef in de Nieuwe Stad blijft een feest. Lekker flaneren, overal ruimte en plek om te zitten. Loungen en chillen alsof het nooit anders was. Proef is van iedereen. Santé!

Hemels

Wat een feest. Heerlijk, ZomerProef! Van 20 tot en 24 mei zijn we er weer. Zet het vast in je agenda!

Proefpas

Oude tegoeden konden vorig jaar voor het laatst worden opgemaakt. Bij komende Proef werken alleen de vanaf 2018 opgeladen keitjes! Laden kan bij de kassa’s.

Deelnemers

Een scala aan lokale en regionale restaurateurs is ook dit keer weer gastheer voor de stad. Vernieuwende en gevarieerde keukens. Wie doen er dit keer mee?

Proef alvast de sfeer van Proef 2020 

Heeft u 20 t/m 24 mei al geblokt in uw agenda?
Proef de sfeer van Proef Amersfoort met deze smakelijke teaser!

Proef ontvangt geen subsidies. Daarom zoeken we samenwerking met bedrijven. Bent u nieuwsgierig naar de zakelijke mogelijkheden van Proef of heeft u een geweldig idee? Mail ons gerust

Gratis voor iedereen

Proef Amersfoort is grotendeels gratis te bezoeken. Rond Hemelvaart 2020 – om precies te zijn woensdag 20 tot en met zondag 24 mei – zijn we er weer in De Nieuwe Stad. Dat wordt een speciale editie, want Proef bestaat dan 25 jaar!

Arena van smaak

De Oliemolenhof is overzichtelijker en kent meer zitruimte. ProefPaviljoens scharen zich rond een verdiept centraal café. Proef is anders en losser, maar één ding proeft u meteen: dit is het podium van de ontmoeting!

Partner van Proef?

De inzet en bijdrage van onze sponsoren geven Proef Amersfoort vleugels. Tsja, het is Hemelvaart, hè. Naast Lomans, heeft Xcellent zich aangesloten als hoofdsponsor. Benieuwd wat een partnership u kan brengen? Aarzel niet en mail ons!

Ben ik in beeld?

Onze digitale schoenendoos puilt uit van de foto’s. Officiële momenten, kiekjes en oh ja’s. Fijn om nog even de sfeer te proeven. Graag lichten we het deksel. Plaats er op Facebook gerust uw eigen foto’s bij! Bekijk hier de foto’s.

0