Proef van Hof naar Oliemolenhof

Het zit erop, de ProefAvond is voorbij en het was geweldig! In de fantastische sfeer van een zwoele zomeravond werd op woensdag 24 mei binnen én buiten genoten van lekker eten en drinken. In de oude Prodentfabriek was een Proefdecor gebouwd om 21 jaar ‘Proef op de Hof’ te eren. Gelet op de vele positieve reacties die we kregen zijn we daar met z’n allen goed in geslaagd en dat maakt trots. Veel dank aan iedereen die in die afgelopen jaren heeft bijgedragen aan alle successen en mooie momenten die Proef mocht beleven, vooral ook aan alle bezoekers!

Deze avond was ook het moment om te laten weten dat Proef volgend jaar wordt voorgezet. Ondernemer Timo Braeken van Zinin! Events die ruim 6 jaar lang als eventmanager de gehele organisatie van Proef Amersfoort heeft verzorgd, pakt de handschoen op. Met een vernieuwd concept en op een nieuwe plek in Amersfoort, maar op de vertrouwde tijd rond Hemelvaart en met behoud van de Proefkwaliteit zal Timo vanaf 2018 het culinaire evenement voortzetten.

Via dit kanaal houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen op het nieuwe Proefterrein in 2018 aan De Oliemolenhof bij De Nieuwe Stad. Bekijk hier de foto’s van de avond.