Noteer ‘m vast: 21 februari 2019 WinterProef!

Praktische info WinterProef 2019

KRAAK EN SMAAK

Amersfoortse toprestaurateurs toveren de mooiste amuses en kleine gerechten uit hun keukens. Met uw entreebewijs – uw e-ticket van € 37,50 – kunt u ze allemaal proeven. Drankjes rekent u af met uw ProefPas. Beleef. Ontmoet. Proef. Echt niemand met smaak wil deze avond missen!

HOE, WAAR EN WANNEER

WinterProef 2019 is ditmaal in de St. Joriskerk in hartje Amersfoort op de Hof. Een historische plek voor een smaakvol evenement als Proef Amersfoort!

WinterProef vindt plaats op 21 februari 2019. Het evenement is ‘one night only’ en uitsluitend toegankelijk op vertoon van een vooraf aangeschaft e-ticket.

De locatie is geopend vanaf 17.00 en de avond duurt tot 23.30 uur.

KEITJES TIJDENS WINTERPROEF

Bij WinterProef zijn alle hapjes inbegrepen bij de entreeprijs. Drankjes worden apart afgerekend met de ProefPas. Er zijn nieuwe passen te koop, maar u kunt ook uw zomerpas 2018 gebruiken of bijladen.

OV, FIETS OF PARKEREN

Vanaf het Centraal Station in Amersfoort bent u in circa tien minuten wandelen op de locatie. Of check de dienstregeling van Syntus.

De Hof is vanaf de parkeergarages rondom het centrum uitstekend te voet bereikbaar. Bekijk hier de parkeermogelijkheden.

De fiets of scooter kunt u stallen onder de overkapping voor de St. Joriskerk of op de daartoe geëigende plekken.

TOEGANG EN TOEZICHT

Met uw e-ticket heeft u toegang tot dit smaakvolle evenement. Om deze hospitality op alle vlakken te laten slagen, heten onze mensen u welkom bij de deur en zorgen zij dat entree en vertrek vlekkeloos verlopen.

BETAALMIDDEL KEITJE

Een Keitje kost € 1,- en dat is tevens de waarde. Deze Keitjes zetten wij op uw ProefPas 2018 of koop een nieuwe pas bij de kassa op locatie.

Een ProefPas kost u eenmalig € 1,-. U kunt zowel contant als met de pinpas een tegoed op de ProefPas lateen opladen.

0